Steun Animato

Enthousiast geworden? Maar geen mogelijkheden om actief aan ons theaterkoor mee te doen? Dat is jammer…

Door teruglopende subsidies, wordt het steeds moeilijker voor een koor als het onze, de kwaliteit te blijven bieden, die het publiek al 60 jaar van ons gewend is. Daarom vragen wij u dan wel uw bedrijf om uw steun. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden we de volgende mogelijkheden:

Vrienden van Animato

… zijn mensen die ons koor een warm hart toedragen en – wellicht – al jaren trouw naar onze voorstellingen komen. Voor hen hebben we een speciaal aanbod. Voor €100 per jaar (dat is nog geen €10 per maand) krijgen deze donateurs een gratis kaartje voor onze voorstelling, hebben ze gratis toegang tot daarvoor opengestelde (generale) repetities en krijgen ze een speciale vermelding op de website en in het programmaboekje. Daarnaast streven we ernaar om u per kwartaal een digitale nieuwsbrief te sturen.

Sponsoring (alleen voor bedrijven, alle prijzen incl. 21% BTW)

Een spread in ons programmaboekje (1 A4, landscape, full color), 2 vrijkaarten voor de voorstelling, een vermelding op onze website €450 (€400 zwart/wit);
Een hele pagina in ons programmaboekje (A5, portrait, full color), 2 vrijkaarten voor de voorstelling, een vermelding op onze website €250 (€200 zwart/wit);
Een halve pagina in ons programmaboekje (A6, landscape, full color), een vermelding op onze website €100;
Een kwart pagina in ons programmaboekje (A7, portrait, full color / zwart/wit), een vermelding op onze website €50.

Theaterkoor l.o.o.v. Animato heeft de status van culturele ANBI. RSIN: 004464163.

Download hier het formulier om uw gegevens door te geven, en mail het terug naar penningmeester@theaterkooranimato.nl. Of, als dat tot uw mogelijkheden behoort, geef het ingevulde formulier aan één van onze leden!